Избрани Новини

"Бачиново" днес беше арена на спорта

Десетки спортуваха на открито в инициативата "Благоевград спортува“

Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова постави началото на първото издание на „Благоевград спортува“, част от мащабното събитие „България спортува“. Тя поздрави организаторите, участниците и гостите на събитието: „Благодаря ви, че сте тук и с радост приехте инициативата на Община Благоевград заедно с Българската асоциация „Спорт за всички“ и Министерството на спорта! По този начин стимулирате децата си и им давате пример“, каза заместник-кметът и изрази своята увереност, че събитието ще бъде успешно, тъй като е изпълнено с много ентусиазъм.
Българската асоциация „Спорт за всички“ връчи почетен плакет на заместник-кмета по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова за партньорството в инициативата и подкрепа на спорта. „Благоевград има много спортни клубове, които развиват своята дейност. Със сигурност ще продължаваме в посока тяхната подкрепа и развитието на спорта“, заяви зам.кметът Христина Шопова.
Десетки жители и гости на Благоевград се включиха в мащабното  спортно събитие „България спортува“ в парк „Бачиново“, където отделни площи бяха предназначени за редица спортни занимания на открито.




Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов