Избрани Новини

По гергьовденски нагостиха дошлите в Кухнята за бедни

Страхотна гергьовденска чорба приготвиха доброволците

И тази неделя доброволците при Кухнята за бедни към църквата "Св. Николай Чудотворец" в кв."Грамада" в Благоевград сготвиха за социално слабите ни съграждани. И нали бе хубав празник Гергьовден, имаше гергьовденската чорба. По думите на опиталите я е станала страхотна. Доброволците приготвиха салата от домати и краставици, имаше също така и сосове в буркан за всяко семейство.

Поднесена беше още и християнска беседа, която разискваше православните ценности и вяра. Така, освен вкусната храна, всеки отнесе със себе си и по нещо, над което може да размишлява и което да го подкрепя в ежедневието му до следващата неделя, когато всички пак ще се съберат.

Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов