Избрани Новини

Куп пияни водачи задържаха на Гергьовден

Крими

08-05-2018, 12:40

Снимка:

pixabay.com

Автор:

dobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Заловиха рекордно пиян зад волана, дрегера отчел 3,56

Прекалили с чашката

За четирима заловени водачи да карат след употреба на алкохол са установили след проверка на 6 май, съобщават от ОД на МВР в Добрич.

На 6 май, около 17:55 часа в с. Плачи дол е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,38 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения Ж.М. (46 г.) от с. Приморци.

Около 19:10 часа в с. Крушари, е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация. Цифровата индикация отчита наличието на 1,31 промила в издишания от водача въздух на К.С. (30 г.) от Добрич.

Около, 22:00 часа по бул. „Русия” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фиат” с добричка регистрация. Дрегерът на 35-годишния И.К. отчел 2,43 промила

В 22:50 часа в Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Рено” с добричка регистрация, управляван криминално проявения В.В. (34 г.) от  Добрич. При него цифровата индикация отчита наличието 1,81 промила в издишания от водача въздух.

Всички са задържани за 24 часа. По случаите са образувани бързи полицейски производства.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов