Избрани Новини

Водещият на Фен Фолк ТВ Стоян Петков с дебютна песен /видео/

Тя е "Гледай ме, гледай, пиленце лале“

Стоян Петков стана част от голямото семейство на музикална компания Diapason Records. Днес изпълнителят представи първата си самостоятелна песен – „Гледай ме, гледай, пиленце лале“.
Той е познат на всички зрители на медията от авторското предаване „Фолклорна усмивка“ и поздравителното „Празнична наздравица“, където се изявява като водещ.
Освен че среща и прави съпричастни зрителите с българския фолклор, той безрезервно засвидетелства любовта си към него в първия си самостоятелен проект. С голямо вдъхновение изпълнява „Гледай ме, гледай, пиленце лале”, която е част от любимата му тракийска фолклорна област.
„Българският фолклор е изключително богатство, с което трябва да се гордеем. Благодарен съм, че реализирах една от мечтите си, а именно да запиша любима песен“ , споделя водещият.
„Гледай ме, гледай, пиленце лале“ е народна песен, чийто аранжимент е дело на Виктор Йорданов-Кардама. Видеото е заснето лично от продуцента на музикална компания Diapason Records Ненчо Касъмов в известния столичен ресторант „Дядовци”. За танците в него Стоян Петков се довери на професионалистите от ТА „Гайтан“.
От днес може да гледате новия проект на Стоян както в ефира на Фен Фолк ТВ, така и в официалния YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=rsDviKiW4rA&feature=youtu.be



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов