Избрани Новини

Сашка Рупчина гостува в Белица

Авторката от Банско представя стихосбирки и изложба

„Когато сме градивни, Бог ни дава своите дарове – споделя авторката на енергийни картини и стихосбирки Сашка Рупчина. – Ние трябва да пречистим мислите си. Така и планетата ще се въздигне.“

Среща-разговор и изложба от енергийни картини на художничката и автор на стихосбирките „ Космическа любов" и „Просветление“ Сашка Рупчина ще се проведе днес от 17.00 ч. в залата на Туристическия  информационен център при Народно читалище „Георги Тодоров-1885“ - Белица.
Художничката от Банско ще представи пред аудиторията на Белица своите т.нар. енергийни картини, подредени в експозицията под наслов "Пътят на сърцето". Ще представи също и авторските си стихосбирки "Космическа любов" и „Просветление“.
От шест години Рупчина подобно на руския професор Ернст Мулдашев изучава тайните на химайласката обител Шамбала и по телепатичен път стига до знания, които предава чрез своите картини.
Сашка Рупчина работи в компютърен център. Но на духовно ниво отдавна търси тайните на познанието и вярва във възраждането на духовните ценности на човечеството, които днес смятаме за загубени.
Творчеството й всъщност е любовта между сродните души - тази безусловна любов, която ни дава положителни вибрации, която ни дава всичко красиво в този свят. Двете духовни половини на сродните души се събират като един общ разум, който според Сашка продължава да се издига в търсене и намиране на Безграничната Любов.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)