Избрани Новини

Орлетата изпаднаха в "Б“ група

ОФК "Пирин" претърпя тежка загуба от отбора на "Витоша" - Бистрица

Ръководството на Футболен клуб „Пирин“ - Благоевград излезе с официално съобщение след загубата от "Витоша" - Бистрица. Ето и пълният текст: Благодарим Ви, г-н Тодоров!

ОФК Пирин ЕООД Благоевград изказва искрените си благодарности на съдийската бригада в мача реванш от плейаута за класиране на бараж за място в Първа Лига.
Благодарим Ви г-н Тодоров, най-вече на вас, за това, че имахте смелостта да определите съдбите на десетки футболисти, служители на клуба, и най-вече за това, че оставихте дълбока следа в сърцата и душите на верните привърженици на ОФК Пирин.
Благодарим Ви за безсънната нощ, за сълзите в очите ...на възрастни мъже, деца и жени.
Благодарим Ви, че показахте как с едно решение доказахте теорията на Едуард Лоренц за Ефетка на пеперудата.
Благодарим на всички съдийски бригади от Елита. За дузпата в София срещу Левски, за отменения гол във Варна, за дузпата в Бистрица, за още и още.
Благодарим Ви, че показахте на 250 деца от школата на ОФК Пирин, че не всичко зависи от тях, усърдието им в тренировките и спортната дисциплина.
Благодарим Ви, че ги мотивирахте да преследват мечтите си – да станат професионални футболисти, и всичко да зависи от тях на терена. Или пък, да станат рефери?
Благодарим Ви и до нови срещи по футболните терени. Дали?



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)