Избрани Новини

Добрите хора се множат

Направиха абитуриентския бал още по-прекрасен

Веднъж в живота е абитуриентският бал. Но се помни цял живот. И за да стане тази единствена вечер още по-незабравима, много хора в Югозапада помогнаха с доброто си сърце.

Сред тях е Алекс Асенов. Млад мъж, живее и твори в Кюстендил. Казвам твори, защото той е майстор на прическите и всяка негова фризура е произведение на творец. Не случайно той е най-търсеният и за тези тържествени събития като абитуриентските балове. Всяка абитуриентка иска прическата й да е дело на този невероятен професионалист.

Но освен добър професионалист, той е човек с добро и щедро сърце. Месец-два преди старта на баловете, във Фейсбук той предложи на абитуриенти, младежи и девойки, в затруднено материално положение, да им направи безплатно прически за бала.

Колко и дали въобще някой се е обадил на Алекс за безплатна прическа не е важно. Важното е желанието на младия човек да се помогне, да се даде, да се предизвика усмивка, радост и щастие в някой, който има нужда от тях.

За първи път Алекс прави това и смята, че всеки би трябвало да помогне на такива млади хора - кой с каквото може. А той може с прекрасната си работа да създаде настроение и радост.

Алекс Иванов от Кюстендил не е сам в своята инициатива. Млад мъж от Кюстендил предложи луксозната си кола за цял ден плюс себе си като шофьор на нуждаещ се абитуриент - горивото и возенето от него, написа той в социалните мрежи. Гримьорка от Разлог предложи безплатен грим на абитуриентка. Младо семейство от Банско предложи прекрасните си абитуриентски костюми. И не само те. Много са добрите хора, и непрекъснато се множат...

Поклон пред добрите ви сърца!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов