И на покривите вече гледат канабис! - blagoevgrad.utre.bg

И на покривите вече гледат канабис!

23 май 2018, 16:36 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    МВР, архив

Полицаи откриха в Благоевград засадени на покривно пространство стръкове марихуана

- В хода на извършена около 19:00 часа вчера в Петрич проверка на С.Т. /29г./ от Петрич, в него е намерено и иззето около 0,72 грама бяло, прахообразно вещество, реагиращо положително на амфетамин. По случая е образувано досъдебно производство.

- Около 17:00 часа вчера в Благоевград от полицейски служители на РУ-Благоевград е извършена проверка на жилище, при която на покривно пространство са намерени засадени около 3 бр.тревисти растения, реагиращи положително на канабис. Теглото на растенията е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

- От полицейски служители на 01 РУ-Благоевград, около 14:50 часа вчера на бул.“Васил Левски“ в Благоевград е извършена проверка на лек автомобил „Опел Вектра“, управляван от Г.Я. /28г./ от гр.Пазарджик. В хода на проверката  с техническо средство е установено, че същият шофирал след употреба на наркотични вещества, а при проверка на автомобила е намерена и иззета около 10 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. За случая е уведомена РП-Благоевград. Образувано е бързо производство.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета