Сандански отново се справи блестящо с държавен шампионат - blagoevgrad.utre.bg

Сандански отново се справи блестящо с държавен шампионат

27 май 2018, 20:17 | blagoevgradutre
 • Снимка:
  Община Сандански

 • Снимка:
  Община Сандански

 • Снимка:
  Община Сандански

 • Снимка:
  Община Сандански

 • Снимка:
  Община Сандански

 • Снимка:
  Община Сандански

Проведе се супер спринт триатлон и традиционият трипъл микс триатлон

При изключително голям интерес и с перфектна организация от страна на Община Сандански и БФ „Триатлон“ се проведе държавният шампиона на супер спринт триатлон и традиционият трипъл микс триатлон.

Стотици жители и гости на град Сандански се събраха в парк „Свети Врач“ да наблюдават оспорваната надпревара при младежите и девойките, както и при мъжете и жените. Победители при младежите на супер спринт триатлон станаха Борислав Палашев от едноименния клуб с подгласници Стилиян Дечев от „Триекстрийм“ Пловдив и Александър Янчев - „Триатлет“ Баня.

При жените - Христа Стойнева от спортен клуб „София“ взе победата в супер спринта и трипъл микс триатлона с подгласнички Йолена Гешева - „Триатлет“ Баня и Ася Мицева също от спортен клуб „София“. При мъжете се наложи състезателят на спортен клуб „София“ вицесветовният шампион по крос триатлон Емил Стойнев с подгласници Александър Сръндев също от спортен клуб „София“ и Иво Илиев от спортен клуб „Борислав Доков“ - Плевен и Стилиян Дечев от спортен клуб „Триекстрййм“ - Пловдив в трипъл микс триатлона.

С много емоции и награди завърши Държавният  шампионат на супер спринт триатлон и традиционният трипъл микс триатлон. В края на състезанието председателят на Българската федерация по „Триатлон“ Емил Стойнев връчи плакет на кмета на община Сандански Кирил Котев за водената последователна политика в развитието на спорта триатлон в региона.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета