В Благоевград ще се проведе Училищна панорама - blagoevgrad.utre.bg

В Благоевград ще се проведе Училищна панорама

28 май 2018, 10:20 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

    Започва в 11 часа на площад "Македония"

За шеста поредна година се събират на едно място учебните заведения

За шеста поредна година Благоевград събира на едно място учебните заведения в  „Училищна панорама”.
Началото ще бъде поставено в 11:00 часа днес на площад „Македония“, където ще бъдат презентирани всички училища, езикови школи, занимални.
Участие в тазгодишното издание на „Училищна панорама“ ще вземат Природо-математическата гимназия „Акад.Сергей П.Корольов”, Професионалната гимназия по туризъм и лека промишленост „Гоце Делчев“,  Центърът за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград, Професионалната гимназия по икономика „Иван Илиев“, НХГ гимназия „Св.св.Кирил и Методий”, Благоевградската професионална гимназия „Ичко Бойчев”, Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Васил Левски”, II ОУ „Димитър Благоев”, Средното училище с изучаване на чужди езици „Св. Климент Охридски”, III ОУ „Димитър Талев”, V СУ „Георги Измирлиев”, XI СУ „Христо Ботев”, Занималнята „Еврика”, VII СУ „Кузман Шапкарев” и Езиковият център „LinguaMundi”.
Инициативата се организира съвместно  от община Благоевград и Центърът  за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград – Център за кариерно ориентиране и се превърна в традиция за града.
Основната цел е посетителите да се запознаят с възможностите, които се предлагат на образователния пазар. Това ще помогне на всеки заинтересован информирано и мотивирано да направи своя избор, а отговорността на педагозите да бъде споделена от родители, държавни институции, извънучилищни организации, кариерни консултанти. Всички присъстващи ще могат да се включат и в томбола с награди.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета