Започва изграждането на новото кръстовище в Сандански - blagoevgrad.utre.bg

Започва изграждането на новото кръстовище в Сандански

28 май 2018, 09:40 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Сандански

    Стартира днес, 28 май

Въвежда се нова организация на движението

Във връзка с изпълнение на СМР на обект „Ремонт на ул.“Стефан Стамболов“, гр. Сандански и съгласувания проект за временна организация на движението при извършване на строителството, община Сандански информира гражданите и гостите на града че: За изпълнението на СМР от обекта, а именно: Изграждане на ново кръгово кръстовище между ул.”Тодор Каблешков” и ул.“Стефан Стамболов“ се налага промяна на движението на кръстовището при ул. „Стефан Стамболов“ и бул. “Тодор Каблешков“, като последното ще бъде напълно затворено за преминаване, а самото движение ще се осъществява по обходни маршрути, сигнализирани чрез временната организация на движението: Обходните маршрути, по които ще се извършва движението до приключване на строителните работи по обекта са както следва:

– при влизане в гр. Сандански от ул. Тодор Каблешков –  в ляво по ул. Бистрица към централната част на града и в дясно по ул. Крайречна за излизане в посока Кулата. Движението направо /към ул. Стефан Стамболов/ е забранено до изграждане на новото кръгово кръстовище.

– при влизане в гр. Сандански от Главен път Е-79, след околовръстния път движението ще се осъществява по ул. Крайречна. Достъпни ще бъдат ул. Панайот Волов и търговските и жилищни сгради, разположени преди пресечката с ул. Тодор Каблешков. – при движение по ул. Крайречна при кръстовището с ул. Тодор Каблешков – на ляво и направо. Движението на дясно /към ул. Стефан Стамболов/ е забранено до изграждане на кръговото кръстовище. Общинска администрация Сандански призовава водачите на МПС да спазват знаците и указателните табели, с които е въведена временната организация на движението с цел спокойното и придвижване на всички участници в движението и предотвратяване на инциденти и пътно-транспортни произшествия.

Началото на изпълнение на СМР и въвеждането на новата организация на движението ще бъде от днес, 28.05.2018 година /понеделник/.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета