Д-р Огнян Митев изнася лекция за раждането - blagoevgrad.utre.bg

Д-р Огнян Митев изнася лекция за раждането

30 май 2018, 08:32 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

    Срещата е от 10 часа

Беседата е част от поредица срещи, организирани от Община Благоевград

Община Благоевград и Общностен център „Ранно детско развитие“ организират среща на тема „Нормално раждане или секцио“. Беседата ще се проведе на 30 май от 10:00 часа в зала 5 на Община Благоевград и насочена към бъдещи и настоящи родители с деца до 3-годишна възраст. Лекцията ще бъде водена от д-р Огнян Митев- гинеколог,който ще говори за особеностите при нормално раждане и секцио и как протича възстановяването при двата вида раждане. По време на лекцията бъдещите майки ще получат получат безценна информация и отговори на всички въпроси по темата.
Участието в събитието изисква предварително записване и е напълно безплатно. Беседата е част от поредица срещи, организирани от Община Благоевград и Общностен център за „Ранно детско развитие“, в рамките на проект „Услуги за ранно детско развитие в Община Благоевград“. Лекциите са напълно безплатни, а чрез тях се цели постигане на по-добра информираност сред бъдещите и настоящи родители.
С реализирането на проекта се цели увеличаване на готовността на децата и мотивацията им за равен старт в училище.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета