Избрани Новини

Гоце Делчев е домакин на тенис турнира Uva Nestum Open - Wt2018

Днес е официалната тренировка на състезателите

Хотелският комплекс Uva Nestum Wine & SPA и град Гоце Делчев стават домакини на тенис турнира Uva Nestum Open - Wt2018. От 1 до 3 юни 2018 г. кортовете на петзвездния комплекс ще бъдат притегателен център за любителите на тениса. Турнирът се организира в партньорство между Uva Nestum Wine & SPA и Weekend Tour.
Днес е официалната тренировка на състезателите, записали се за участие. На 2 юни (събота) са квалификационните групи за мъже и жени. А на 3 юни (неделя) са финалите при мъжете, жените и смесените двойки.
Турнирът Uva Nestum Open - Wt2018 е идеална възможност за любителите на аристократичната игра да участват в съревнованието, без да липсват на семействата си. А в свободното време могат да се насладят на винени и спа терапии, предлагани в спа центъра на хотела. Или да се отдадат на кулинарни преживявания в ресторанта енотека на комплекса, който предлага богато разнообразие от кулинарни изкушения, приготвени от натурални продукти, отгледани в собственото стопанство или доверени ферми в региона. Могат да се насладят и на първокласните вина на бутиковата изба Uva Nestum, която произвежда вино само от собствени лозови масиви.
Луксозният комплекс e разположен на изключително живописно място край Гоце Делчев. Той се простира на площ от 62 дка в красивата долина на река Места и е сгушен сред четири величествени планини – Пирин, Родопи, Славянка и Боздаг. Uva Nestum Wine & SPA се разпростира на площ от 5000 кв. метра и разполага с 24 стаи и 9 апартамента с възможност за настаняване на до 100 гости. Обединява по елегантен начин модерните тенденции в туризма, оригинални дизайнерски решения, луксозно обзавеждане и световни новости в спа и релакс зоните с уникалната природа, историческите и археологически дадености на региона и уменията на местните винари. Северно от хотелската част се намира спа центърът, разположен на площ от около 2000 кв. м. Той включва 25-метров открит и 15-метров закрит плувен басейн, както и отделно обособено джакузи с гореща минерална вода.




Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов