Кои ще са децата "Мини Мис и Мини Мистър“ в Банско? - blagoevgrad.utre.bg

Кои ще са децата "Мини Мис и Мини Мистър“ в Банско?

01 юни 2018, 09:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Банско

    Започва в 10 часа

  • Снимка:
    Община Банско

Класираните ще представят Община Банско в XX-я юбилеен телевизионен конкурс

За Деня на детето – 1 юни, Общинска администрация Банско е подготвила любопитна изненада за всички малки и големи деца. Конкурсът „Мини Мис и Мини Мистър“ с актрисата Илиана Балийска гостува на планинския град за първи път, за да избере мини госпожици и мини господа, които да представят своята община в Телевизионната Талантиада.
Шоуто е в два етапа - детскоградинска възраст - от 3 до 7 години и каки и батковци от 1-ви до 6-ти клас. За мини госпожиците е предвидена игра на манекенки, а за мини господата-артисти-мускулисти-културисти - канадска борба. Решаващо за крайното класиране на най-добрите е надталантчването - при пълна свобода на сценичната изява - с песен, стихотворение, танц, гимнастика или някое изненадващо умение. Класираните от 1-ва до 6-та позиция, общо 24 деца от двете възрастови групи, ще бъдат поканени да представят Община Банско в XX-я Юбилеен телевизионен конкурс “Мини Мис и Мини Мистър“ в Националния дворец на децата в София, а патронът на празничното шоу, Георги Икономов, ще има удоволствието да връчи почетните ленти на победителите.
Сцената е като Живота - обича смелите. Това е максимата на Мини шоуто, а всички смелчаци са канени да покажат своите таланти от 10:00ч. за първата възрастова група и от 11:30 ч. за втората възрастова група. Мястото на събитието е известно: площад „Никола Вапцаров”, а веселието – гарантирано.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета