Започва първият “Jumaya Stage Festival” в Благоевград - blagoevgrad.utre.bg

Започва първият “Jumaya Stage Festival” в Благоевград

01 юни 2018, 11:20 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

    Той ще бъде в рамките на 2 дни

Началото е от 18:00 часа с Rockids&The little’s

Благоевград за първи път е домакин на артистичния фестивал “Jumaya Stage Festival”.  Началото ще бъде поставено днес от 18:00 часа с  Rockids&The little’s.
Фестивалът ще бъде разположен на паркинга пред Stage bar и Райфайзен банк, площад “Македония“ и парка пред сградата на НАП. Той ще бъде в рамките на 2 дни и в него ще се включат едни от най-новите рок банди.

По време на стрийт фестивала жителите и гостите на Благоевград ще имат възможност да разгледат и закупят хендмейд артикули от  арт базара. Ще бъдат представени няколко уъркшопа -  дръм съркъл, воден от BunyVerse & Piero Epifania и вокален уъркшоп за деца и възрастни, занимаващи се с рок музика, воден от вокалния педагог Евгени Господинов.
В рамките на първото издание на поредното голямо събитие в Благоевград участие ще вземат както вече утвърдени имена като Wickeda, P.I.F., Jeremy, Skitnicks, така и нови, сред които Nu/Ance и  Farock.  Малките таланти на Благоевград също имат своето място в първото по рода си издание на рок инициативата. На сцената ще излязат талантливите “The Littles” и “Rockids” от Presto - Rock & Classic school и “FaRock” от вокално студио ФаДиез.  
Ще пристигнат гости от Стара Загора, Пловдив, София, Велико Търново. Съпътстващите събития ще радват гостите на най-новия фестивал в културния календар на Община Благоевград.  Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета