Избрани Новини

С цветна програма децата на Благоевград празнуват първи юни

Ще има много изненади, подаръци и забавления

По повод първи юни - Международен ден на детето, Община Благоевград е подготвила много изненади, подаръци и забавления. Игрите започват в 10:00 часа на площад „Македония“, където ще има подредени шатри с различни видове занимания за малки и вече пораснали деца.
Малчуганите ще могат да покажат талант и творчество в ателиетата на Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград, където представители от центъра ще помагат на малките творци в работата.  Чрез томбола, в която всеки малчуган може да участва, ще бъде избрано едно дете, което ще спечели чисто нов велосипед, осигурен от „Зайо-Байо“.
Музикалната програма, представена от Народно читалище „Никола Вапцаров“ - Благоевград ще допринася за празничното настроение на града и топлите емоции.
Тази година в мероприятията участие взимат още „Еко партнърс“ и „Компас“, които идват в Благоевград с много изненади, забавления и игри за малките жители и гости на града.
Програмата на Община Благоевград за Деня на детето ще продължи с началото на най-новия фестивал в Благоевград “Jumaya Stage Festival” от 18:30 часа.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов