Избрани Новини

Емоционален благотворителен концерт напълни Летния театър в Сандански

Общо 4 624, 35 лв. бяха събрани снощи

Общо 4 624, 35 лв. бяха събрани снощи от емоционалния благотворителен концерт, който напълни Летния театър с хора с големи сърца.
Концертът с обща кауза бе организиран от Младежка инициатива „Помогни без причина“, Сдружение „За промяна“ и община Сандански.
Концертът бе открит с малчуганите от ДГ „Радост“ - Сандански, които в знак на съпричастност и подкрепа пуснаха в небето разноцветни балони. Зам.кметът на община Сандански Зорица Органджиева заедно със своя внук даде начало на благотворителния концерт с думите  на Йордан Йовков „Винаги съм склонен да вярвам на хората, да виждам и да търся у тях преди всичко доброто. Доброто и любовта ще спасят света“.
За да помогнат на трите деца в нужда Александрина Макенджиева, Петя Карамфилкова, ТФ „Хоуп“, ТФ „Жасмин“, ТФ „Феерия“, ТС „Празник“, ВГ „Звънче“ Духов оркестър- Сандански, Ваня Андонова и ученици от IVОУ „Св. Св. Козма и Дамян“ показаха своя талант и своите добри сърца.
Концертът бе закрит от Елеонора Сливкова – представител на Сдружение „За промяна“, която благодари на всички участници и цялата публика за помощта и подкрепата.
Днес благотворителните инициативи продължават в парк „Свети Врач“.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)