Намериха дрога в две къщи в Петрич - blagoevgrad.utre.bg

Намериха дрога в две къщи в Петрич

01 юни 2018, 14:21 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    blagoevgrad.utre.bg

    С дрога е задържан и жител на Куклен

Образувани са досъдебни производства

Вчера в Петрич е проведена акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества, при която е констатирано следното:

- В къща в Петрич, обитавана от И.С. /22г./ от Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич са намерени и иззети около 1,2 грама амфетамин, везна и мелничка за канабис. И.С. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

- В къща в Петрич, обитавана от Й.Г. /20г./ от Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич е намерен и иззет плик, съдържащ около 1,2 грама бяло, прахообразно вещество, реагиращо положително на амфетамин. Й.Г. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

- В района на ул.“Полк.Дрангов“ в Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич, е извършена проверка на Н.К. /23г./ от Куклен, общ.Куклен, като в него е намерена и иззета около 2 грама марихуана. Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета