Агнешки курбан похапнаха в Кухнята за бедни - blagoevgrad.utre.bg

Агнешки курбан похапнаха в Кухнята за бедни

03 юни 2018, 22:22 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Кухня за бедни

    Честит празник на всички!

Донесоха се много дарения от хранителни продукти

И тази неделя доброволците при Кухнята за бедни към църквата "Св. Николай Чудотворец" в кв."Грамада" в Благоевград сготвиха за социално слабите ни съграждани.

"Днес на празника на всички светии - Петрови заговезни, менюто беше агнешки курбан, меденки и хляб. Честит празник на всички! Към нашия скромен екип се присъедини и професионалната помощ на леля Лили. Днес, Слава на Бога, се донесоха много дарения от хранителни продукти - леща 15 кг, кашон бисквити, кутии с доматено пюре от наши нови приятели. Пакети, фиде, олио, брашно и лютеница от наша съгражданка. Бог да дава сили на всички!", сподели екипът.

Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!

Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета