Избрани Новини

Агнешки курбан похапнаха в Кухнята за бедни

Донесоха се много дарения от хранителни продукти

И тази неделя доброволците при Кухнята за бедни към църквата "Св. Николай Чудотворец" в кв."Грамада" в Благоевград сготвиха за социално слабите ни съграждани.

"Днес на празника на всички светии - Петрови заговезни, менюто беше агнешки курбан, меденки и хляб. Честит празник на всички! Към нашия скромен екип се присъедини и професионалната помощ на леля Лили. Днес, Слава на Бога, се донесоха много дарения от хранителни продукти - леща 15 кг, кашон бисквити, кутии с доматено пюре от наши нови приятели. Пакети, фиде, олио, брашно и лютеница от наша съгражданка. Бог да дава сили на всички!", сподели екипът.

Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!

Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)