Избрани Новини

В Разлог наградиха ученици, участвали в конкурса "Доброто в твоите очи"

Това е конкурс за есе и рисунка

Днес зам.кметът на Община Разлог и председател на МКБППМН инж.Венцислав Гърменов връчи награди на децата, взели участие в конкурса „Доброто в твоите очи“.
„Доброто в твоите очи“ е конкурс за есе и рисунка, създаден от Община Разлог съвместно с Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни. В него взеха участие ученици от 1-ви до 4-ти клас за рисунка и от 5-ти до 7-ми клас за рисунка и есе. Инициативата бе организирана по повод празника на славянската писменост и българската просвета и култура - 24 май. В творбите децата изразяваха това, което са научили при проведените дискусии и беседи от обществените възпитатели към Местната комисия - "Агресия и агресивни прояви", "Личната неприкосновеност - право на всеки", и "Добра дума - железни врати отваря".
Членовете на МКБППМН бяха натоварени с отговорната задача да определят победителите в обявения конкурс. Те бяха изключително затруднени, защото всяко едно от децата заслужава да грабне първата награда. Преди да пристъпи към награждаването на участниците, инж.В.Гърменов изказа своята радост и благодарност към всички деца взели участие в конкурса.
Първото място поделиха Христиана Николаева Неофитова, ученичка от 1 а клас на НУ „Св. Св. Кирил и Методий“ - Разлог и Никола Георгиев Сланчев – възпитаник на ОУ „Никола Парапунов“ - Разлог. Среброто отиде при Виктория Красимирова Кутина от 2 б клас на НУ „Св. Св. Кирил и Методий“, а с бронза се окичи Елеонора Таскова ученичка в ОУ „Братя Миладинови“ - с.Елешница. Специална награда за своето участие получи първокласникът Борислав Гроздин, също възпитаник на НУ „Св. Св. Кирил и Методий“.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов