Децата на Благоевград представят наученото в школите - blagoevgrad.utre.bg

Децата на Благоевград представят наученото в школите

05 юни 2018, 11:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

Със специална програма Центърът за личностно и творческо развитие на децата закрива учебната година

Годишни концерти, на различни школи от Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград ще отбележат края на учебната година.
Старт в концертите  поставят школите по пиано и цигулка, които ще представят своите изпълнения на 6 юни от 18:00 часа. Те ще покажат всичко научено до момента в  337 зала в Първи учебен корпус на ЮЗУ „Неофит Рилски“ пред семействоата и приятелите, жителите и гостите на града.
Програмата на Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград продължава с годишен концерт на фолклорната група „Бисери“, които ще покажат талант и умения на 7 юни от 17:30 часа в залата на Куклен театър. Малките представители от фолклорната група са подготвили богата музикално-танцова програма, с която ще зарадват своите близки.
На 8 юни от 18:30 часа в зала „Яворов“  музикантите от ДЮФА „Пиринска китка“ ще блеснат в народни носии на сцената, за да представят богатия си репертоар от песни, танци и музикални инструменти.
Годишните концерти на ЦЛТРДБ се превърнаха в традиция за центъра. Всяка година на края на учебната година възпитаниците от различните школи гордо показват своето майсторство, блясък и всичко научено през годината.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета