Избрани Новини

Петричани - мъже и жени - въртят търговия с цигари без бандерол

Днес полицията залови шестима

От полицейски служители на РУ-Петрич е проведена акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на акцизни стоки, без задължителен бандеролен знак.

- На 5.06.2018г. около 15:00 часа по пътя  ГКПП-Златарево – Петрич е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген Поло“, управляван от С.Д. /55г./ от Петрич. В  С.Д. са намерени и иззети около 140 къса цигари с чужд контролен знак, в пътуващият в автомобила Н.Ш. /69г./ от Петрич са намерени и иззети около 140 къса цигари с чужд контролен знак, в пътуващата в автомобила Й.М. /61г./ от Петрич са намерени и иззети 114 къса цигари с чужд контролен знак, а в пътуващата в автомобила Е.К. /56г./ от Петрич са намерени и иззети около 410 къса цигари, без задължителен бандеролен знак. В хода на работата по случая е извършена проверка на частен дом в Петрич, обитаван от Е.К., при която са намерени и иззети около 786 къса цигари без задължителен бандеролен знак.

- На 5.06.2018г. около 15:00 часа по пътя ГКПП-Златарево-Петрич е извършена проверка на лек автомобил „Фиат“ с 47-годишен водач от Петрич. В пътуващата в автомобила Ж.Д. /55г./ от Петрич са намерени и иззети около 240 къса цигари с чужд контролен знак, а в пътуващата в автомобила З.С. /56г./от Петрич са намерени и иззети около 114 къса цигари с чужд контролен знак.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)