Отдават открита площ в парк "Македония" под наем - blagoevgrad.utre.bg

Отдават открита площ в парк "Македония" под наем

08 юни 2018, 18:37 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

    Заявления се подават от 11 до 14 юни

Това е за времето на Годишните музикални награди на БГ Радио и "Франкофоли. Благоевград“

Община Благоевград обявява прием на заявления за ползване на открита площ по време на двете грандиозни музикални събития в града - Годишните музикални награди на БГ Радио и „Франкофоли. Благоевград“. Пространствата се намират в парк „Македония“, района на бившите казарми, където ще бъдат двата концерта. Желаещите могат да подават заявления от 11 до 14 юни, включително в деловодството на Община Благоевград. Повече информация може да бъде получена в стая 320 в сградата на общинска администрация.
Местата са разпределени по схема. На площите могат да бъдат разположени хранителни продукти, скари, хладилници за безалкохолни напитки и бира, автомати за наливна бира с прилежаща площ за разполагане на маси и столове за консумация.
Наградите на БГ Радио и фестивалът на френската музика „Франкофоли. Благоевград“ отново дават силно обещание към своята публика за едно незабравимо музикално пътешествие. Очакват се хиляди хора да станат част от двете събития в Благоевград. Първото събитие е на 16 юни, а на 22 и 23 юни публиката ще стане част от „Франкофоли. Благоевград“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета