Община Благоевград с приз "Динамична община“ - blagoevgrad.utre.bg

Община Благоевград с приз "Динамична община“

09 юни 2018, 11:24 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

Тя е от Асоциацията на българските градове и региони

Община Благоевград бе отличена с приз „Динамична община“ от Асоциацията на българските градове и региони. Той бе приет от заместник-кмета по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова, която благодари за признанието от името на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов и декларира абсолютна готовност за развитие на Благоевград с бързи темпове и занапред.  
През последните години Община Благоевград реализира редица проекти, включително и по eвропейски програми, за подобряване на стандарта на живот.
Националната годишна среща на Асоциацията тази година е под надслов „Бъдещето на кохезионната политика на ЕС. Дигитализация на общините и регионите“.  На нея присъстваха  областни управители, заместник-областни управители, кметове, заместник-кметове, председатели на общински съвети, общински съветници.
През 2017 година Община Благоевград бе отличена в категория „Успешно управление на голяма община 2017“ .
Асоциацията на българските градове и региони е организация, чиято дейност е насочена към развитие на местното самоуправление в градовете и регионалната политика в България на основата на европейските ценности.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета