Ясни са победителите в BG MUSIC FESTIVAL 2018 - blagoevgrad.utre.bg

Ясни са победителите в BG MUSIC FESTIVAL 2018

10 юни 2018, 11:31 | blagoevgradutre
 • Снимка:
  BG MUSIC FESTIVAL

  Огромен бе интересът на зрителите

 • Снимка:
  BG MUSIC FESTIVAL

 • Снимка:
  BG MUSIC FESTIVAL

 • Снимка:
  BG MUSIC FESTIVAL

 • Снимка:
  BG MUSIC FESTIVAL

 • Снимка:
  BG MUSIC FESTIVAL

 • Снимка:
  BG MUSIC FESTIVAL

 • Снимка:
  BG MUSIC FESTIVAL

 • Снимка:
  BG MUSIC FESTIVAL

 • Снимка:
  BG MUSIC FESTIVAL

 • Снимка:
  BG MUSIC FESTIVAL

Всички се забавляваха до краен предел в Летния театър в Сандански

Вече са ясни победителите във второто издание на BG Music Festival – уникален по рода си фестивал за нова авторска БГ музика. Огромен бе интересът на зрителите в двете фестивални вечери и всички се забавляваха до краен предел в Летния театър в Сандански. Освен публиката в Сандански, зрителите пред малкия екран също имаха възможност да проследят форума от ефира на BG Music Channel и Balkanika Music Television, както и в YouTube канала и facebook страницата на BG Music Channel.
Новото тази година бе, че Фестивалното жури връчи награди в четирите категории, в които се състезаваха песните – поп, рок, хип-хоп/r&b и електронен.  Отличие връчи и Журналистическото жури. Телевизионните зрители и публиката в Летния театър също избраха своите фаворити. Специална награда бе връчена от Кмета на Община Сандански – г-н Кирил Котев. Новата награда тази година бе определена от самите участниците в конкурса, които имаха право да гласуват за някой друг артист в конкурса, без да имат право да дадат вот за себе си.
ПОБЕДИТЕЛИ В BG MUSIC FESTIVAL 2018
Победител в категория ПОП
Boyanski – Един за друг
Победител в категория ХИП-ХОП/R&B
Diona - Жестока
Победител в категория РОК
Julian’s Laughter - Smile
Победител в категория ЕЛЕКТРОНЕН
Steven Achikor – Да обичам
Награда на журналистическото жури
Julian’s Laughter – Smile
Награда на телевизионните зрители
Rally Spasova – Играй
Награда на публиката в Летен театър - Сандански
THEO – Стъпвам смело
Награда на Кмета и Община Сандански
Vick – Not Alone
Награда на участниците
Innerglow – Rising Sun
Освен призьорите на сцената се изяви и водещият Играта, който поздрави зрителите със свой хит. Освен него вечерта изобилстваше от специални гости.
Чаровната Клавдия представи ремикс на песента „Твоя“, която миналата година й донесе победа на сцената на BG Music Festival. Тя изненада многобройната публика и с чисто нов проект, озаглавен „Даваме на късо“, който представи за първи път пред публика. Изпълнителката, която винаги впечатлява с невероятни танци, отново не пропусна да демонстрира атрактивна  хореография.
Тийн идолката EVA, която миналата година грабна награда на журналистическото жури и на публиката в Летния театър, буквално подлуди зрителите с изпълненията си. Още с появата си на сцената тя бе посрещната с бурни скандирания на името й от многобройните фенове. Певицата представи песента „Дали“, която й спечели призовете миналата година, както и суперуспешните си „Бумеранг“, „2 в 1“ и най-новия си сингъл – Mamma Mia.
Deep Zone Project бяха подготвили уникален сет, специално за публиката в Сандански и парти настроението бе на макс. Те изпълниха някои от най-големите си хитове през годините, както и актуалните си парчета.  В края на програмата си към тях се присъедини и хедлайнера на вечерта 100 КИЛА. Заедно те забиха тоталния хит Papi, Papi.
Килата успя да нажежи страстите до червено с изпълненията си и буквално накара публиката да избухне. Той стартира програмата си песента „100 гайди“. След това продължи с изпълнения на най-хитовите си парчета, сред които „Аз съм шест“, „Моето радио“, „Цяла нощ“, „Напрао ги убивам“, „Сливенският кашкавал“, „Няма такава жена“ и други. Рап идолът не спря да изказва радостта си от горещия прием на публиката в Сандански. Той не пропусна да обърне внимание на всеки от феновете си и да се снима с него. 100 КИЛА изрази своята съпричастност към каузата на организаторите на BG Music Festival – да подкрепят новата авторска БГ музика.
Организатори на събитието са BG Music Channel, Music Media Cluster и Община Сандански
За повече информация: www.bgmusic.tvКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета