Сцена на приятелството събра в Карлово студенти от Благоевград и Пловдив - blagoevgrad.utre.bg

Сцена на приятелството събра в Карлово студенти от Благоевград и Пловдив

10 юни 2018, 21:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    НЧ "В.Левски-1861г.” - Карлово

    На 14 юни е уъркшопът по детски игри и характерни танци

  • Снимка:
    НЧ "В.Левски-1861г.” - Карлово

Проведоха се концерти, семинари и уъркшопи

Студенти и преподаватели от ЮЗУ „Неофит Рилски“ представиха в Карлово четири танцови семинара. На 4 юни се състоя уъркшоп по модерен танц, воден от преподавателя в ЮЗУ „Неофит Рилски“ и премиер-солист на балет „Арабеск“ Чан Тхе Чунг.

На 5 юни проф.д.изк. Анелия Янева бе лектор на семинар по класически танц.

На 6 юни се проведоха семинари по ритмика и актьорско майсторство с лектор Никола Костадинов, завършващ магистратура по „Хореографска режисура“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“.

На 14 юни дипломантката по „Съвременна хореография“ Мария Ангелова ще представи уъркшоп по детски игри и характерни танци.
На 4 юни в камерната зала на читалището представиха своята продукция студентите от класа по китара с преподавател доц. Стела Митева към АМТИИ – Пловдив.
На 7 юни от 18 часа се състоя концерт-спектакъл, който обединява на една сцена студентите от специалност „Съвременна хореография“ при ЮЗУ „Неофит Рилски” Благоевград, балетна школа „Ива“ от Пазарджик, театър „Елена Снежина“ и вокално трио „Импресия“ от Карлово. Програмата включваше вокални изпълнения от мюзикъли и шлагерни песни, хореографии по българска естрада и френски шансони, класически и съвременни постановки, инструментални пиеси и театрални етюди.

На 14 юни дипломантката по „Съвременна хореография“ Мария Ангелова ще представи уъркшоп по детски игри и характерни танци.

Тези инициативи са включени в проекта на Народно читалище „Васил Левски-1861г.” - Карлово  „Сцена на приятелството”, който е част от програмата на „Пловдив – Европейска столица на културата 2019”.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета