Сандански е домакин на конкурса MISS & MR. GRAND SEA WORLD 2018 - blagoevgrad.utre.bg

Сандански е домакин на конкурса MISS & MR. GRAND SEA WORLD 2018

27 юни 2018, 10:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Сандански

    Ще се проведе до 30 юни

Участници от над 25 държави ще се борят за престижните титли

Конкурсът MISS & MR. GRAND SEA WORLD 2018 се провежда за трети път, а град Сандански за първи път ще бъде домакин на световна сцена на красота и елегантност.
Един от най-престижните конкурси, изключително популярен и в Латинска Америка – „Miss & Mr Grand  Sea World” 2018, се провежда до 30 юни в град Сандански.

Участници от над 25 държави ще се борят за престижните титли на конкурса.
Първото предизвикателство за всички е на 27 юни, когато всички участници – около 70 човека, ще изминат цялото разстояние по централната пешеходна зона в шествие на красотата и традициите в национални костюми, водени от духов оркестър и мажоретен състав от Сандански. Атрактивният финал на шествието ще бъде на голямата сцена на пл. „България”  около 20 часа.
Представянето по бански костюми ще се осъществи на басейна на Парк хотел „Пирин ” на 28 юни , където международно жури ще избере финалистите.
На бляскавия гранд финал на 30 юни, участниците ще дефилират и с официални облекла на сцената на Летен театър Сандански от 20.30 часа . Специални гости на спектакъла са артисти, певци и композитори от голямата сцена на българската музика.

Билетите са на цени – 6, 8 и 10 лв. и могат да бъдат закупени от Туристически информационен център – град Сандански /до сградата на ГУМ/.
Водещи на церемонията ще бъдат известният тв водещ Павел Владимиров и Лили Дерибанова от Сандански.
Янка Рупкина ще вземе участие в събитието, като от град Сандански тя ще стартира своето национално юбилейно турне.

Събитието се организира от  MMSEA BG Fashion Model Agency, с подкрепата на община Сандански.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета