Кой е най-добрият секач в страната? - blagoevgrad.utre.bg

Кой е най-добрият секач в страната?

14 юни 2018, 07:57 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    ИАГ

    Състезанието продължава втори ден

Югозападното държавно предприятие е домакин на националното състезание за „Най-добър секач”

Югозападното държавно предприятие е домакин на националното състезание за „Най-добър секач”, което продължава втори ден на територията на „ДГС Самоков”. Организатор е фирма „Андреас Штил” ЕООД - един от водещите производители на професионална техника за горския сектор.
Общо 7 отбора с 14 участници от държавните горски предприятия и Учебно-опитните горски стопанства на Лесотехническия университет в Петрохан и Юндола се включват в тазгодишната надпревара. Отборът на ЮЗДП е представен от Петър Вучов и Личо Личев от държавните горски стопанства в Самоков и Тетевен, които заеха първите две места в регионалното състезание през месец май.
Откриването и техническата конференция бяха вчера. Същинското състезание е днес, като преди обяд участниците ще мерят сили в дисциплината поваляне на дърво. От 12.45 часа до 19.00 часа е вторият етап, в състезателите ще покажат професионалните си умения в останалите четири дисциплини: смяна на верига на бензиномоторен трион, комбинирано рязане, прецизно рязане и кастрене.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета