Кухнята за бедни и утре ще подготвя храната за неделния ден - blagoevgrad.utre.bg

Кухнята за бедни и утре ще подготвя храната за неделния ден

15 юни 2018, 13:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Кухня за бедни

    Всеки може да помогне

Храната става много вкусна, когато има молитва и любов

Утре доброволците в Кухнята за бедни към плавославния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" отново ще се съберат, за да подготвят продуктите за неделя. И вие може да отидете да помогнете, ако имате време и желание.

Да припомним, че в неделния ден, когато отбелязахме празника Неделя на всички български светии, дежурството мина спокойно. Менюто включваше прясна зелева салата, вкусен боб чорба и бисквити. "Храната става много вкусна, когато има молитва и любов", споделиха доброволците.

Присъстващите чуха и православна беседа, разказваща за християнския празник. Така всеки научи нещо ново.

Освен вкусната храна, всеки отнесе със себе си и по нещо, над което може да размишлява и което да го подкрепя в ежедневието му до следващата неделя, когато всички пак ще се съберат.

Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!

Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета