Цветан Цветанов се срещна с кмета на Благоевград д-р Камбитов - blagoevgrad.utre.bg

Цветан Цветанов се срещна с кмета на Благоевград д-р Камбитов

18 юни 2018, 12:49 | blagoevgradutre
 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

"Благоевград се утвърди като град с европейски облик", поздрави Цветанов кмета за усърдната му работа

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов. На разговора, който се проведе в сградата на Община Благоевград, присъстваха още областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, както и депутатите Александър Мацурев, д-р Емил Тончев и Георги Динев.

В рамките на срещата Цветан Цветанов поздрави д-р Камбитов за усърдната му работа, вследствие на която Благоевград се утвърди като град с европейски облик. Председателят на ПГ на ГЕРБ подчерта, че държавата ще продължи да подкрепя всички кметове, имащи желанието да развиват своите населени места и да осигуряват просперитет на гражданите. По време на разговора Цветанов поздрави кмета Камбитов за това, че Благоевград е първенец по сгради, възползвали се от Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

На свой ред д-р Атанас Камбитов благодари на Цветан Цветанов и правителството на Бойко Борисов за подкрепата и подчерта, когато един кмет усеща, че има държавата зад гърба си, работата върви леко и промените се случват. Кметът на Благоевград отбеляза, че с построяването на АМ „Струма“ редица инвеститори са отправили поглед към областта като благоприятно място, където могат да развият бизнеса си.



Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета