Избрани Новини

Четири ПТП-та със седмина ранени през уикенда в Благоевградско

Каруца, велосипед, лек и товарен автомобил се потрошиха

На територията на област Благоевград станаха следните ПТП:

- На 15.06.2018г. около 11:30 часа в ж.к.“Еленово“ в Благоевград 33-годишна жена от Благоевград, управляваща нерегистрирано ППС с животинска тяга, губи контрол над него и заедно с пътуващото в него 10-годишно момче от Благоевград падат върху тревна площ. Каруцата продължава движението си и последователно се удря в контейнери за смет и в паркиран лек автомобил „Ауди“. В резултат на инцидента жената е пострадала с разкъсно-контузна рана в областта на лявата скула, а момчето е с охлузни рани на гърба.

- На 15.06.2018г. около 16:30 часа на ПП1 Е-79 в района на отбивка за с.Железница товарен автомобил „Пежо“ с 27-годишна водачка от Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излиза вдясно от пътното платно, завърта се и се блъска в еластична ограда, след което се преобръща вдясно от пътя. Водачката на автомобила е пострадала с охлузни рани  и след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение, а пътуващата в него 20-годишна жена от Благоевград е настанена за болнично лечение с охлузни рани и съмнение за комоцио.

- На 15.06.2018г. около 21:40 часа на ул.“Св. Св. Кирил и Методий“ в Банско е станало ПТП, при което 43-годишен велосипедист от Банско се блъска в бетонен стълб на електропреносната мрежа, в резултат на което е пострадал с контузна рана в лявата част на главата и лявото рамо.

- На 17.06.2018г. около 10:40 часа на пътя между с.Зелен дол, общ.Благоевград и Благоевград е станало ПТП, при което лек автомобил „Смарт“, управляван от 54-годишен водач от Македония, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на излизане от дясна крива и стръмен наклон се обръща на таван. В резултат на инцидента, с фрактура на три прешлена, е пострадал водачът на автомобила, който е транспортиран за лечение в УМБАЛСМ „Пирогов“ в София, а с фрактура на пръст на дясната ръка е пострадал 27-годишен мъж от Македония, пътуващ в автомобила. След оказана медицинска помощ е освободен за домашно лечение.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов