Избрани Новини

Цветанов: Магистрала "Струма” ще даде тласък на бизнеса в региона

"Община Симитли се развива много добре през последните години", допълни Цветанов

Община Симитли се развива много добре през последните години, а доизграждането на АМ „Струма” ще даде тласък на бизнеса и икономиката в града и региона. Това каза заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов на среща в Симитли с кмета Апостол Апостолов, общинските съветници, новото общинско ръководство на ГЕРБ-Симитли и кметове на населени места от общината, включително и такива от БСП и ДПС.

В рамките на събитието Цветан Цветанов даде висока оценка на работата на народните представители на ГЕРБ от Благоевградска област, които по думите му работят в екип, за да решават проблемите на общините от областта.

„ГЕРБ получи сериозна подкрепа в Симитли и вие вече имате вашия народен представител в лицето на Стефан Апостолов”, обърна се към актива на ГЕРБ-Симитли Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ коментира, че политическите партии трябва да работят заедно по важните за страната теми. „Омразата в политиката не води до успех. Трябва да има разумно говорене и обсъждане на всички актуални въпроси от дневния ред на обществото”, допълни той. Цветанов подчерта, че вчерашният ден се е оказал много важен след като президентът Румен Радев призна, че Българското председателство е успешно.

Цветан Цветанов коментира, че политиката, която води страната ни, е оценена високо в Брюксел, а правителството на Бойко Борисов е защитило успешно националните ни интереси.

На свой ред кметът на Симитли Апостол Апостолов сподели задоволството си от работата на общинския съвет, в който съветниците единодушно подкрепят всички проекти в интерес на града и малките населени места. Апостолов отбеляза, че за община Симитли европейската солидарност винаги е била много важна и общината е сред първенците по спечелени и реализирани проекти по линия на европейските програми.

На срещата в Симитли присъстваха още областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева и депутатите от ГЕРБ Александър Мацурев, Стефан Апостолов и д-р Емил Тончев.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)