Електронна музика под звездите на Беласица! - blagoevgrad.utre.bg

Електронна музика под звездите на Беласица!

23 юни 2018, 10:43 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Petrich Forest Fest

    Petrich Forest Fest е днес край хижа "Беласица"

За първи път край хижата ще се проведе международен фестивал на електронната музика и стрийт арт

Едно много специално събитие, което ще се проведе тази събота, се организира за първи път на територията на община Петрич - международен фестивал на електронната музика и стрийт арт Petrich Forest Fest. Събитието ще бъде с напълно безплатен вход и дневната програма е подходяща за хора от всички възрастови групи. Самото събитие се организира с подкрепата на община Петрич и местни спонсори от града.

Какво по-хубаво от това да прекараш един страхотен ден, заобиколен от невероятната природа на планина Беласица, посрещнат от хубава музика и много усмихнати хора. Да, точно това страхотно чувство ще изпитат всички посетители на фестивала !

За първи път на територията на община Петрич се организира международен фестивал за музика и изкуства от подобен мащаб. Той ще се проведе на живописна поляна, разположена по склона на планина Беласица, непосредствено пред едноименната хижа. В него ще вземат участие техно и хаус изпълнители както от България, така и от целия свят, като най-отличаващо е името на украинската техно дива Marika Rossa. 

Другите имена, които ще направят своето участие на фестивала, са :

OLMOST - родом от стария Провидънс, малък остров на Колумбия в Карибско море, OLMOST се премества в Италия в ранна възраст, израства между латино, черно и европейска музика. Тромпет и барабани са първата му любов в музиката, изучавайки джаз и африканските перкусии до 2005 г., когато присъства на първото си електронно музикално участие на живо от Леговелт. Очарован от това, което изпитва, връщайки се към един примитивен племенен инстинкт с цялата тази съвременна технология, той реши, че електронната музика е негов начин да се изразява. Оттогава се е отдал на стилове като House, DnB, Psytrance, Techno, Dub, Minimal, Break Beat, като основно изследвал всеки ъгъл на тази музика. След като се премества  в Берлин през 2012 г., той започна да насочва вниманието си повече към House and Techno, за да открие най-накрая своята идентичност в новия си дом, Амстердам.

Съчетавайки барабани и живи инструменти, той е активен участник в градската сцена, изпълнявайки проекти като "Techno Tribe" и "Zondagskinderen". Смесвайки  дълбок племенен звук с интензивна енергия и живи барабани, той ще ви направи съпричастни  в музикалното му пътешествие.

JAMES ROW - Джеймс Роу е техно/techhouse DJ. Изявявайки се  в „ъндърграунд“ сцената на Амстердам, Джеймс също така е домакин на своето „Together party“  в нощния клуб „Panama” в Амстердам и Techno tribe  в клуба "Amsterdams Sugar factory ".

Вечерта ще бъде допълнена от някои от най-значимите имена на българската „ТЕХНО“ сцена като гигантите  BALTHAZAR & JACKROCK, ANDREZ, резидентите на CONJURE  Zett Feral & Marico, както и някои млади артисти, за които все повече ще се чува на международната сцена, а  именно NIKOLAY KIROV, TENEBRIS и ANTONIO SANTOS.

За да допринесе към настроението, специално за посетителите организаторите са избрали една наистина нестандартна локация! Кътче от България, което със своята живописна природа ще направи престоя на всички нас уникален. Под жаркото слънце на буйното лято очаквайте освен страхотна музика, също така и Арт Експо, зона за отдих и още много други изненади.
Пригответе се за много горски приключения, забавления, и не на последно място - 14 часа електронна музика под звездите. 
Входът ще бъде напълно безплатен!Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета