Избрани Новини

Библиотеката в Разлог посреща с нова приветлива обстановка

Извършен бе частичен ремонт на подовата настилка

Частичен ремонт на подовата настилка на библиотеката бе извършен през изминалите дни. Освежаването превърна дома на книгата в още по-приветливо място за читателите от Разлог.
В основата на Народно Читалище „15.09.1903“ - Разлог е била библиотеката. Вече повече от век жителите и гостите на града могат да се потопят изцяло в необятния свят на книгите. Библиотеката има богат фонд от книги и вестници подходящи за всяка възраст. Любителите на книгата могат да се възползват от почти 80 000 тома на български, английски, френски и руски език. Специално внимание се обръща на детския отдел, който предлага на малчуганите и на тийнейджърите завладяващи произведения, сред които са и всички препоръчителни училищни книги. На разположение на любителите на книгите е и компютърна зала, оборудвана с WIFI, което превръща библиотеката в съвременен информационен център.
Дарители на библиотеката са обогатили нейния фонд с най-новите произведения на български и световни автори, сред които са „Аз още броя дните“ – Георги Бърдаров, „Ангела Меркел.Непреклонната“ – Матю Квортръп, „Пътеписи за душата на България“ – Ивинела Самуилова и други.
Годишен абонамент на читатели:
1. за ученици до 14 години – 3.00 лв.
2. за ученици над 14 години, студенти и безработни – 3.00 лв.
3. Пенсионери (срещу представяне на документ) – 3.00 лв.
4. За работещи -5.00лв.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)