Избрани Новини

Започна дългоочакваният ремонт на сградата на читалището в Белица

Проектът е насочен към подобряване жизнения стандарт на общността и гостите на града

В изпълнение на Трансграничния проект „Възстановяване на обекти с историческо и културно значение и запазване на материалното и нематериално културно наследство в Белица и Македонска Каменица“, код CB006.1.21.191, започна ремонтът на читалището в Белица.Това е поредният проект, който се реализира в община Белица. През последните години местната управа печели редица инфраструктурни проекти, които преобразяват всички населени места в планинската община.

Сега усилията на кметът Радослав Ревански са насочени в реализиране на дългоочаквания проект за основен ремонт - енергийна ефективност на сградата на Народно читалище „Георги Тодоров-1885“ - Белица. Проектът е насочен към подобряване жизнения стандарт на общността и гостите на града.
Вече от няколко дни ремонтните дейности са в ход и кметът Ревански с радост лично се ангажира, наблюдава работния процес и следи за качественото му изпълнение.
Проектът е съфинансиран от Европейския съюз чрез Програмата за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ България - Македония 2014-2020 в партньорство с Културно-информационен център “РОМАНСА”, Македонска Каменица и читалище „Георги Тодоров-1885“ и с подкрепата на Община Белица.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)