Избрани Новини

Кога сме склонни да ползваме услугите на фирми за бързи кредити?

Парите

28-06-2018, 08:30

Автор:

AMG

Всичко от Автора

Ако кажем, че кредитите са навсякъде около нас няма да сгрешим. Това се финансови инструменти, които непрекъснато са пред очите ни – в телевизионни реклами, брошури, които намираме в пощенската кутия, в магазините за техника или мебели. Бързото кредитиране се превърна в неизменна част от нашия живот и аргументите за тяхното ползване са повече от логични и нормални за нашето съвременно общество. Икономическата обстановка, нередовните доходи, поради затруднение на работодателите, празници,  лични проблеми и редица други се оказват сериозен мотив и самите ние да се възползваме от бързи кредити при необходимост от пари на мига.

В общата концепция на тази услуга е заложена финансова сума, която не е много атрактивна за банките.  Това са кредити в размер на 100-300 лева, при които самото обслужване, схема за отпускане и условия не са приемливи за нито една от страните-в случая кредитор и кредитополучател. Освен това банковата процедура по отпускане на тези кредити въобще не е от най-бързите. Тромавост, досадно попълване на десетки бланки и формуляри може за 1500 лева да ви скъсат неврите. Решението е да отворите онлайн платформата на избраната фирма за бързи кредити и да вземете данните от личната си карта. Без излишни формалности, лесно и експедитивно подавате формата за вашето желание и само минути са необходими за да получите отговор. Положителния такъв ви дава право веднага сметката ви да получи захранване с паричната сума,за която кандидатствате. И ето, че наистина няма по-бързо и приемливо решение да получите спешно пари без да губите време и да давате излишни обяснения.

Бързите заеми са вид микрокредитиране, което би могло при правилна преценка от страна на кредитополучателя да бъде особено изгодно и интересно предложение. Ако искате да се възползвате от услугата за да задоволите своите финансови потребности, но не желаете да влачите заема дълго във времето, което от своя страна пък ще го оскъпи като услуга, то можете сами да определите срока на погасяване, както и размера на вноската. Малко от потребителите знаят, че могат да получат паричен заем дори само за срок от пет дни. Смешна е лихвата, която се заплаща за кратък срок и наистина ако точно в този момент трябва да платите неотложен разход, а заплатата ще постъпи в разплащателната ви сметка след три или четири дни, то най-приемливото и адекватно взето от вас решение е именно бързия кредит. Банките не биха могли да реагират толкова бързо, особено що се касае за дребни суми. Затова като потребители сме склонни да ползваме така наречените бързи заеми.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов