Избрани Новини

Сандански се превръща в сцена на красотата и елегантността

Участници от 25 държави ще се борят за престижни титли на Miss & Mr Grand Sea World

За няколко дни град Сандански се превръща в сцена на красотата и елегантността.
Участници от 25 държави ще се борят за престижни титли на конкурса Miss & Mr Grand Sea World, чийто финал ще бъде в събота.
Истински интерес и емоция провокира, както в самите участници, така и в околните, шествието на делегацията по главната улица „Македония“ в традиционни носии.
Впечатляваща бе появата на претендентките от Япония, Бразилия, Индия, Шри Ланка и други, които не пропуснаха възможността да се снимат с всеки, проявил интерес към красивите им национални костюми. От организаторите научихме, че мr. Азърбайджан е ушил собственоръчно своя костюм, с който ще се представи на конкурса. Всички национални традиционни костюми бяха оценявани от международно жури.
Преди големия финал всички участници направиха опознавателна разходка в Мелник и фотосесия в Епископска базилика – Сандански.
На финала в събота Сандански, освен сцена на красотата, очаква и плеяда от звезди, които ще бъдат гости на церемонията по награждаването. Това са Янка Рупкина, Роберта, Стефан Илчев и танцьорите от Masters of the Dance.




Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов