Избрани Новини

БНТ излъчва BG MUSIC FESTIVAL

Това е уникален по рода си фестивал за нова авторска музика

В две поредни недели Българската национална телевизия ще излъчи конкурсните вечери на BG Music Festival – уникален по рода си фестивал за нова авторска музика. Събитието, организирано от BG Music Channel и община Сандански, се проведе на 8 и 9 юни в Летния театър на град Сандански.
На 1 юли (неделя) от 14:00 ч. зрителите на БНТ 1 ще могат да гледат Конкурсната вечер на BG Music Festival. В нея участие взеха 22 песни, разделени в 4 категории – поп, рок, хип-хоп/r&b и електронен. Авторитетно жури с председател обичаният певец Орлин Горанов имаше за задача да отличи най-добрите композиции. Специален гост на вечерта бе талантливият изпълнител Дичо. Кулминацията в програмата бе поставена от атрактивната ТИТА, която буквално взриви многобройната публика със своите хитове.
На 8 юли (неделя) от 14:00 ч. БНТ 1 ще излъчи Галавечерта на BG Music Festival. В нея всички победители  се качиха на сцената, за да получат статуетките си и да представят отново своите песни. Специални гости бяха миналогодишните победителки във фестивала EVA и Клавдия. Към звездната програма се присъединиха и корифеите от Deep Zone Project. Грандиозният финал на фестивала бе поставен от  неповторимия рапър 100 КИЛА, който се появи на сцената с гайдари и направи истински музикален празник. Той изпълни всички свои хитови парчета и вдигна цялата публика на крака.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов