Избрани Новини

Арената за дуели от "Фермата” пътува из България с One Love Tour

За първи път хора извън формата ще могат да изпробват автентични игри от телевизионното шоу

Седмици преди старта на новия вълнуващ сезон на „Фермата”, хитовото риалити ще оживее пред феновете си в рамките на фестивала One Love Tour, който у нас започва на 30 юни в Южен парк в София и ще продължи в Банско, Варна, Русе и Стара Загора. Второто поред българо-македонско турне тази година е по-мащабно с 12-часови фестивали със свободен вход и специален акцент върху „Фермата“, традиционните занаяти и хубавата музика. Арената за дуели от култовото шоу ще бъде най-голямата атракция в програмата му, като в столицата ще е с най-богат реквизит и разнообразие от игри. За първи път хора, извън риалити формата, ще имат възможността да изпробват на живо автентичните битки за елиминация и имунитет и ще се докоснат до магията на телевизионната игра.
На 30 юни от 10 ч. на огромна площ в Южния парк феновете на шоуто не само ще демонстрират своите умения за рязане на греди с трион, цепене на трупи с брадва и подреждане на колелото на „Фермата”, но ще имат възможност да премерят силите си и с емблематични участници от трите сезона на шоуто в игрите стрелба с лък, стреляне по кофички с прашка, фермерска везна и жито, „познай мерките” и др. Специални гости на Арената от трети сезон ще бъдат Горският от Самоков Станислав Ласкин и македонката Диана Миличевич, Силвия и Юлияна от втори, както и Симеон Найденов, майорът Веселин Василев, Моника Мънкова и Мария Уайт от първото му издание.
Наред с феновете, състезателен дух на Арената в Южния парк ще демонстрират и любими лица от екрана на bTV като топ кулинарите от MasterChef 3 Даниел Радойков и Николай Немигенчев, актрисата от „Скъпи наследници“ Даяна Ханджиева, лайфстайл репортерът Поли Гергушева и др. Водещи на игрите ще бъдат стопанинът на „Фермата“ 1 бай Георги и Димитър Господинов, известен като Митко – полицая, участник също в стартовия сезон на „Фермата“.
Екшънът около вълнуващите фермерски дуели съвсем няма да е единствената атракция на българо-македонското турне One Love Tour 2018. Специално внимание ще бъде обърнато на българските и македонските традиции в Улица на занаятите, като паралелно с това ще бъдат организирани и различни активности за деца и възрастни, куклен театър, спорт, викторини, кулинарни презентации, мобилни барове и ресторанти и др. Във всеки град празникът ще бъде закриван с музикален концерт с гост-изпълнители като Ъпсурт, Pavell & Venci Venc’, Деси Добрева, Гери-Никол, Криско, Сладкаристика, Графа, Next Time и много други.
Голямата българска звезда Васил Найденов ще закрие 12-часовия фестивал в София на 30 юни в Южния парк, а изненадваща поява на сцената ще направи Иван Христов, водещ на „Фермата“, който ще изпълни три парчета с рок група.
Четвъртият сезон на „Фермата“ стартира тази есен в ефира на bTV с нови вълнуващи предизвикателства за участниците и изненади за зрителите.  
One Love Tour 2018, вход свободен.
Банско – 21 юли.




Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов