Избрани Новини

Четири дни "Балканско веселие“ в Сандански

Животът

02-07-2018, 11:48

Снимка:

Община Сандански

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Балканско Веселие“ отново завладява Сандански

"Балканско Веселие“ ще цари във Велинград

На сцената ще видим гръцката звезда Йорданис Агапитос

В четиридневен празник на музиката, мезето и питието ще се превърне Сандански от 5 до 8 юли. След успехът на първото издание миналата година, град Сандански отново ще бъде домакин на „Балканско веселие“.
Празникът ще обедини в себе си целодневно изложение на стоки от балкански производители, обособени кулинарни зони за ценители на вкусната кухня, занаятчийски работилници и творчески кътове.
На 5 юли /четвъртък/ рок групата „Сигнал“ дава старт на първия от четирите дни веселие. Заедно с тях на сцената ще видим гръцката звезда Йорданис Агапитос, победителката от първото издание на BG Music Festival – Клавдия, младата фолклорна изпълнителка – Дения Пенчева и сестрите Ива и Велислава Костадинови.
На 6 юли /петък/ изкусителната Андреа ще превземе сцената на „Балканско веселие“. Преди нея настроението ще поддържат Илиана Катеринкина, Радостина Паньова, Нанси и Сашо Роман.
На 7 юли /събота/на сцената ще се изявят купонджийката Мира, талантливата Ашли, която набира все по-голяма популярност и популярната фолклорна изпълнителка Румяна Попова.  Звездният завършек на вечерта е поверен на топ звездата от Сърбия – Драган Коич-Кеба.
На 8 юли /неделя/ в програмата участие ще вземат момичетата от Caramel, чаровната Румина, както и фолклорният дует „Пирин“. Финалният акорд ще постави големият Тони Стораро, който ще представи специална програма с всички свои хитове през годините.
Всички изпълнители от разнообразната музикална палитра ще бъдат подгрявани от местните самодейни състави.
„Балканско веселие“ ще се проведе на „Алея на дипломата“, входът е свободен.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов