И тази неделя Кухнята за бедни нахрани 120 души - blagoevgrad.utre.bg

И тази неделя Кухнята за бедни нахрани 120 души

02 юли 2018, 22:51 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Кухня за бедни, архив

В доброволческия екип се включи семейство с децата си

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" отново нахрани и тази неделя социално слабите ни съграждани. Дежурството мина леко и спокойно. Раздадоха 120 порции и всички бяха щастливи от топлия обяд, приготвен от известен благоевградски ресторант - невероятно вкусно пиле с ориз. А доброволците  приготвиха таратор. В подготовката и раздаването се включи и едно прекрасно семейство с прекрасните си деца, които бяха много щастливи и желаят да останат част от екипа на доброволците! Екипът се справи отлично с работата.
Присъстващите чуха и православна беседа от отец Светослав Кючуков. Така всеки научи нещо ново.
Освен вкусната храна, всеки отнесе със себе си и по нещо, над което може да размишлява и което да го подкрепя в ежедневието му до следващата неделя, когато всички пак ще се съберат.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета