Избрани Новини

Варненският театър играе тази вечер в Банско

Представя комедията "Бащи, лъжи и още нещо”

Театралните празници в курортния град Банско продължават. Пет от най-добрите постановки от българския театрален афиш, една от които насочена към детската аудитория, гостуват на сцената на читалище „Никола Вапцаров” в дните от 2 до 7 юли.

Комедията „Бащи, лъжи и още нещо” на Варненския драматичен театър ще се играе днес. Драматургията на Рей Куни – един от най-добрите комедийни автори, гарантира двучасово удоволствие в компанията на голям актьорски състав: Свилен Стоянов, Валери Вълчев, Милена Кънева, Димитър Мартинов, Веселина Михалкова, Валентин Митев, Биляна Стоева, Полина Недкова, Станислав Кондов, Николай Кенаров, Пламен Георгиев, Теодора Михайлова.

Повечето от пиесите на Рей Куни са изградени като комедия на ситуациите, в която реакциите на героите, изпаднали в необичайни обстоятелства, предизвикват усложнения, будещи смях. По подобен начин в „Бащи, лъжи и още нещо” успешната кариера на д-р Мортимър се оказва заплашена от неочакваната поява на неговия син, за чието съществуване до този момент той не подозира. Дилемата кариера и слава или син и проблеми води до безкрайна поредица от лъжи и гафове.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)