Български и чужди рок банди разтърсват Елешница - blagoevgrad.utre.bg

Български и чужди рок банди разтърсват Елешница

07 юли 2018, 14:21 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Разлог

    Рок ще звучи и тази вечер от 20 часа

Довечера са рок групите "Контрол, "Catorga” и "Rebels” от България и македонската група "Troya band”

Всяка година хиляди български и чужди меломани избират Елешница като рок дестинация и заради безплатния къмпинг и паркинг с възможност за палатков лагер, минерален басейн с лековити води, тенис игрище и неповторимата рок атсмосфера, която организаторите създават.

В мащабното юлско рок събитие участват рок банди от Англия, Македония и България, които ще забиват световноизвестни хитове и авторски парчета.
На 6 юли вечерта на сцената се качиха българските рок групи „Дартанянс” и „The Roost”, и англичаните от група „The Melodybeats”, които забиваха до ранните часове на нощта.

Днес, 7 юли, ще нажежат нощта популярните рок групи „Контрол, „Catorga” и „Rebels” от България, както и музикантите от македонската група „Troya band”.

Входът за всички гости е безплатен. Концертите започват в 20,00 часа в местността Степанови ливади. Тук хиляди меломани от страната и чужбина се чувстват уникално заради прекрасната природа, минералния басейн, тенис игрището.

„ Рок Елешница се превръща в мащабно събитие за Разлог, за региона и за всички, които обичат рока. – сподели кметът на Елешница Сашо Мицин. - С всяка година събитието се разраства и като програма, и като посетители, а това ни задължава да създаваме добри условия като домакини: да има постоянно течаща вода, охрана и сигурност, и всичко необходимо за един тридневен денонощен празник на рока.”

Рок Елешница осигурява прекрасно място за палатков лагер или паркиране на кемпери/каравани. Осигурен е и кетъринг, който работи денонощно през двата дни на фестивала.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета