Избрани Новини

Четири пътни инцидента през уикенда в Благоевградско

Три от тях поради несъобразена скорост

През изминалите почивни дни на територията на ОДМВР Благоевград са възникнали следните пътно-транспортни произшествия:

- Около 00:20 часа на 6.07.2018 г. при ясно време и сух асфалтов път К.Х. (18 г.) от Симитли, движейки се с несъобразена скорост по ул. „Октомврийска“ в града, губи контрол над управлявания от него лек автомобил „Форд Фокус“ и се удря в бетонна ограда. Вследствие на ПТП са пострадали возещите се с него две момичета, с наранявания на главите, които са настанени в МБАЛ – Благоевград, без опасност за живота. За случая е уведомена Районна прокуратура – Благоевград.

- На същата дата около 10:05 часа на кръговото кръстовище образувано, от бул. „П. Яворов“ и ул. „С.Радев“ в Благоевград, поради отказване на спирачките на лек автомобил „ВАЗ 2121“, водачът му – Б.М. (68 г.) от Благоевград, в опит да избегне удар с движещ се пред него автомобил, завива вдясно, излиза от пътя и се удря в метална предпазна ограда. Б.М. е пострадал – с порезна рана на челото. След извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

- Около 02:30 часа на 7.07.2018 г. при дъждовно време и мокър асфалтов път, македонският гражданин В.А. (57 г.), управлявайки с несъобразена скорост лек автомобил „Тойота Ярис Версо“ по пътя ГКПП – Станке Лисичково към с.Логодаж, при спускане по стръмен наклон, на лява крива, губи контрол над автомобила, завърта се и със задната му част се блъска в крайпътни скали. Водачът на автомобила е с комоцио и е настанен в МБАЛ – Благоевград за наблюдение, без опасност за живота.

- На същата дата около 15:30 часа, в дъждовно време и на мокър асфалтов път Н.Т. (42 г.) от Благоевград, управлявайки с несъобразена скорост лек автомобил „Фолксваген Голф“ от кв. „Грамада“ към с.Покровник, излиза отдясно на пътя, удря се в мантинелата и се преобръща. Водачът е прегледан в ЦСМП – Благоевград и е освободен за домашно лечение, без опасност за живота.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов