Пиесата "Разделям двойки по домовете“ ще се играе в Благоевград - blagoevgrad.utre.bg

Пиесата "Разделям двойки по домовете“ ще се играе в Благоевград

13 юли 2018, 10:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    МТ "Н.Бинев"

    Представлението е в 19 часа

Постановката е на Младежки театър "Николай Бинев"

Тази вечер Младежкият театър „Николай Бинев гостува в Драматичен театър „Н.Й.Вапцаров“, Благоевград. Любими актьори от трупата на театъра ще радват зрителите със спектакъла на режисьора проф.Здравко Митков „Разделям двойки по домовете“.
В постановката добре познатият актьор, Михаил Билалов, влиза в интересна роля, обещаваща много положително настроение. Жанрът е романтична комедия. Участват още обичаните от публиката Искра Донова и Николай Луканов.
Ерик (Михаил Билалов), професионално се занимава с това да се разделя с нежните половинките на други мъже, които нямат смелостта да направят това сами, но сега е изправен пред една малко по-специфична ситуация... В поредния работен ден срещу него застава бившата му жена. Те се срещат отново след 7 години по необичаен начин и пред тях се отваря цяла палитра от спомени и чувства, от които техните персонажите се опитват да избягат.
С лек хумор и доза мистерия, постановката обещава едно истинско забавление над нещата от живота, такива каквито са за всеки един от нас.
Пиесата за първи път се поставя в България, а нейният автор Тристан Птижирар е номиниран за награда „Молиер“ в категория „най-добър жив франкофонски автор“ през 2015.
13.07.2018 – Драматичен театър „Н. Й. Вапцаров“, Благоевград, 19:00 часа.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета