Избрани Новини

На "зебра" блъснаха млада жена в Благоевград

Откарана е в "Пирогов“ със счупен таз

Ето пътно-транспортните произшествия, регистрирани на територията на ОДМВР Благоевград:
- На 16.07.2018 г. около 02:50 часа на пътя с.Буково – с.Господинци Е.Д. (21 г.) от гр.Гоце Делчев губи контрол над управлявания от него лек автомобил „Форд Ка“, излиза вляво извън пътното платно и се блъска в крайпътни дървета. Пострадал е седящият на предната дясна седалка пътник, който е получил болки в гърдите и след извършен обстоен преглед в МБАЛ „Иван Скендеров“ - Гоце Делчев е освободен за домашно лечение.
- На 15.07.2018 г. около 11:00 часа на път Е 79 правоспособният водач А.И. (50 г.) от с.Полена, общ. Симитли, управлявайки лек автомобил „Фолксваген Пасат“, навлиза в насрещната лента и се блъска челно в движещия се товарен автомобил-влекач „Мерцедес Актрос“ с полуремарке-цистерна. Водачът на лекия автомобил почива на място. По случая е образувано досъдебно производство.
- Около 15:20 часа на същата дата, на бул. „Св. Димитър Солунски“ в Благоевград, лек автомобил „Фолксваген Туарег“, управляван от Г.М. (38 г.) от Благоевград, на пешеходна пътека, обозначена с пътна маркировка тип „Зебра“, блъска пресичаща 29-годишна жена. След преглед в ЦСМП - Благоевград е транспортирана в УМБАЛ „Пирогов“ - София със счупен таз, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.  




Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов