Избрани Новини

Криско и Графа дадоха от своята One Love в Банско

Феновете на тв формата “Фермата” премериха сили в директен двубой

Най-популярните български изпълнители на съвременна музика, рамо до рамо със своите македонски колеги, изпълниха площадното пространство в съботната вечер в Банско по време на второто издание на фестивала One Love Tour. Криско, Графа, Слаткаристика и Next се раздадоха за вярната си публика в планинския курорт и сътвориха тричасов музикален празник. Изненадата на вечерта беше музикалната изява на организатора и телевизионен продуцент Иван Арнаудов. С чувство за хумор и с любов към нейно величество музиката, той заби три парчета и обра овациите на аудиторията.
Аристократът на българската музикална сцена – Графа, пък духна свещичките на тортата от сцената в Банско по случай рождения си ден, а почитателите му го поздравиха с Happy Birthday и много шум.
Форматът One Love Tour се провежда за втора година, като концепцията на фестивала е прекрачването на предразсъдъци, на видимите и невидими граници на Балканите с помощта на универсалния език на любовта и разбирателството - музиката. Тази година в рамките на турнето, феновете на тв формата “Фермата” имат възможността да се срещнат с популярни лица от играта и да премерят своите сили в директен двубой.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)