Отново нахраниха бедните с вкусни гозби - blagoevgrad.utre.bg

Отново нахраниха бедните с вкусни гозби

22 юли 2018, 19:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Кухня за бедни, архив

    Присъстващите чуха и православна беседа

Добри хора дариха агнето, макароните и домашните яйца

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" отново нахрани и тази неделя социално слабите ни съграждани. Днес менюто беше агнешки курбан, макарони на фурна и хляб. "Да благодарим на дарителите за агнето, макароните и домашните яйца. Екипът работи на два фронта. Бог да помага на всички дарители, потребители и доброволци", благодариха организаторите.
Присъстващите чуха и православна беседа от отец Светослав Кючуков. Така всеки научи нещо ново.
Освен вкусната храна, всеки отнесе със себе си и по нещо, над което може да размишлява и което да го подкрепя в ежедневието му до следващата неделя, когато всички пак ще се съберат.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета