Доброволческата кухня и тази неделя нахрани бедните - blagoevgrad.utre.bg

Доброволческата кухня и тази неделя нахрани бедните

06 август 2018, 09:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Кухня за бедни

    Усмихнати хора и приятелска атмосфера

Менюто беше боб със салата от домати и краставици

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" отново нахрани и тази неделя социално слабите ни съграждани. Менюто беше боб със салата от домати и краставици и хляб. Усмихнати хора и приятелска атмосфера.
"Мина едно благодатно и леко дежурство. Благодаря на младите хора от Алтернативи интернешънъл, които помогнаха. Благодаря и на дарителите. Получихме отново дарение - чудесните пластмасови кутийки, които при разумна употреба ще ни стигнат за една година. Бог да помага на дарителя", споделят организаторите на кухнята.
Присъстващите чуха и православна беседа от отец Светослав Кючуков. Така всеки научи нещо ново.
Освен вкусната храна, всеки отнесе със себе си и по нещо, над което може да размишлява и което да го подкрепя в ежедневието му до следващата неделя, когато всички пак ще се съберат.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета