Избрани Новини

Грандиозни концерти за празника на Белица

Идват Тони Стораро, JJ Георги Стоянов, Соня Немска, Крисия, Яница, Даниела и Янко Неделчев

Грандиозни концерти на Тони Стораро, JJ /Джей, Джей/ Георги Стоянов, Соня Немска, Крисия, Яница, Даниела и Янко Неделчев, групи от България и Македония очакват жителите и гостите на празника на Белица.

До този момент 29 самодейни-творчески колективи от цяла България и  Македония са потвърдили участието си в празника на община Белица „С любов и вяра в общите ценности“, който започва на 31 август с футболни турнири и пехливански народни борби и продължава на 1 септември с концерти от самодейци при читалищата от област Благоевград, Кюстендил, Смолян, Велинград, София, Македонска Каменица, Куманово и професионални изпълнители.
Във вечерната част на програмата на второто издание на празника на община Белица „С любов и вяра в общите ценности“ от 18.00 ч. до 23.00 ч. жителите и гостите на общинският център Белица ще се насладят на три грандиозни концерта на известния поп фолк изпълнител Тони Стораро , JJ /Джей Джей/ Георги Стоянов, на Янко Неделчев и приятели.
Концертът на известния изпълнител на македонската народна песен Янко Неделчев от Белица е посветен на юбилейната му „20 години творческа дейност“. Заедно със своите приятели Соня Немска, Крисия, Яница и Даниела Ядкова ще представят най-известните си песни, а камерен танцов състав „Накит“ ще играе и краси с колоритните си танци и костюми съвместния им концерт на сцената, разположена в центъра на града.
Младият и талантлив изпълнител JJ Джей Джей стана известен в България с авторската си песен „Дилър на любовта“. Изпълнител е на българска и чужда забавна песен и композитор на забавната песен. През 2018 Джей Джей Георги Симеонов, Жана Бергендорф, Владо Михайлов и един от финалистите на група "Америка търси талант" Джони Мануел и Трей Кембъл представиха България на 63-то издание на „Евровизия“ през май в Лисабон.
Късно вечерта концертът ще завърши с “Човекът-глас” – Тони Стораро.
От 2000г. Тони Стораро се утвърди като едно от най-актуалните и хитови имена в новата българска популярна музика. Уникалността си Тони Стораро развива благодарение на топлия си, плътен, дълбок и приятен за слушане глас с изключително богата орнаментика, поради което фенове и специалисти го нарекоха “Човекът-глас". Изпълнителят пее перфектно на четири езика: български, гръцки, турски и сръбски. Тони Стораро, когото често наричат българския Василис Карас заради приликата в гласовете на двамата изпълнители, ще огласи Белица до късно вечерта. Тържествена заря на фона на „На многая лета“ ще озари градчето и ще даде финала на второто издание на общинския празник.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов